B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

13 augustus 2015

#vindjelief

Het programma "Vind je lief" laat ook zijn sporen na op social media. De programma-makers hebben een Facebook-pagina aangemaakt. Zojuist waren er al 1568 likes. Heel hoog is dit aantal likes niet, en het aantal likes lijkt niet zo sterk te stijgen de laatste dagen.



De cover-foto van de Facebook-pagina van één is ook de afbeelding van "Vind je lief". Met de berichten over "Vind je lief" op deze Facebook-pagina zullen ongetwijfeld veel meer personen bereikt worden dan op de Facebook-pagina van het programma. De één-pagina heeft immers 96k fans ...

Een afzonderlijke Twitter of Instagram-account is er niet. Op de Twitter-account @een worden regelmatig korte filmpjes met fragmenten van het programma gedeeld. Op Twitter komt de hashtag #vindjelief regelmatig aan bod, zeker op de avonden waarop er uitgezonden wordt (van maandag tot en met donderdag).Af en toe kwamen de #vindjelief tweets zelfs in de trending topics.



Via de open interface van Coosto kan je een idee krijgen van het aantal #vindjelief tweets de afgelopen weken. De eerste week scoorde duidelijk het beste.

#vindjelief is een leuk en lief programma. Het breekt blijkbaar geen potten qua kijkcijfers - wat ook moeilijk is in de vakantieperiode. Op social media leeft het programma gelukkig ook (weliswaar slechts een beetje).

Related Posts with Thumbnails